Onze school

Daltonbasisschool De Tweemaster is onderdeel van Scholengroep Holland. Wij zijn een groeiende school die juli 2021 gaat verhuizen naar een mooie nieuwe locatie in de nieuwbouwwijk Ackerswoude in Pijnacker. Hier zullen verder gaan als Dalton Kind Centrum.

Dalton is voor ons is dé manier om onderwijs zo goed mogelijk vorm te geven. We willen daarmee kinderen de kansen geven waar ze recht op hebben, namelijk zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Richtinggevende principes van het Daltononderwijs zijn verantwoordelijkheid en vrijheid, samenwerking, zelfstandigheid, reflectie en effectiviteit.

Deze principes kunnen niet los van elkaar worden gezien. Ze staan altijd met elkaar in verband.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken per direct naar een leerkracht voor groep 7/8 voor twee dagen in de week.

  • Ben jij een gedreven groepsleerkracht die stevig in de schoenen staat en organisatorisch en didactisch sterk is?
  • Hou jij van een uitdaging om onze school tot een hoger niveau te brengen?
  • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren?
  • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
  • Heb je zin om mee te denken over onderwijsvernieuwingen en hoe die vorm te geven?
  • Heb je de Dalton opleiding afgerond of wil je die gaan halen?
  • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?

Wat bieden wij?

Een leuke baan, behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je krijgt vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!

Medewerkers van Scholengroep Holland worden beschouwd als interne kandidaten. En interne kandidaten hebben voorrang bij het solliciteren op vacatures.

Arbeidsvoorwaarden

De geboden werktijdfactor is 0,4 FTE conform CAO PO. Je ontvangt direct een aanstelling voor onbepaalde tijd bij Scholengroep Holland, omdat wij vertrouwen hebben in een toekomst samen.

SGH Leerplein: een leven lang leren! We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij de Scholengroep Holland Cafetariaregeling (zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling).

Kijk op www.werkenbijscholengroepholland.nl voor nog meer voordelen.

Informatie?

Voor informatie kun je altijd bellen met Suzanne de Jong, directeur op 015-3693041. Of kijk op de website www.de-tweemaster.nl.

Interesse? 

Motivatiebrief met CV graag vóór 25 november 2020 mailen naar: directie@de-tweemaster.nl.

Vragen? Neem gerust
contact op met Marjoleine van Leeuwen of Caroline Vos

Bellen Mailen