Onze school:

Obs Prins Willem Alexander is onderdeel van Scholengroep Holland. Obs Prins Willem Alexander is een school met twee locaties met groep 1 tot en met 8 in de beide gebouwen.

De PWA heeft een professioneel team met 30 personeelsleden. Beide locaties hebben dezelfde directeur, maar elk een eigen intern begeleider die nauw samenwerken.

De afgelopen schooljaren is er hard gewerkt aan het opzetten van beleid rondom sociaal-emotionele ontwikkeling, coöperatief leren, thematisch werken d.m.v. Davinci (zaakvakken holistisch aangeboden) groep 3 tot en met 5 en groep 6 tot en met 8. De groepen 1-2 werken na trainingen van Harry Janssens aan thematische planning van het beredeneerd aanbod. Op dit moment zijn we ‘het groepsplanloos werken’ (Van Hasselt en Gijzen) aan het borgen, waaronder het maken van school- en groepsanalyses, analyses op leerlingniveau en werken met onderwijsplannen.

Wat zoeken wij? 

Vanaf 1 maart 2021 hebben we een vacature voor leerkracht voor groep 4 in verband met het zwangerschapsverlof van de huidige leerkracht. Je werkdagen zijn aan het einde van de week, woensdag (om en om met je duo-collega), donderdag en vrijdag.

  • Ben jij een gedreven groepsleerkracht die stevig in de schoenen staat en organisatorisch en didactisch sterk is?
  • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren?
  • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
  • Heb je zin om mee te denken over onderwijsvernieuwingen en hoe die vorm te geven?
  • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?

Wat bieden wij? 

Een leuke baan, behulpzame collega’s, samenwerking met een duo-collega (zij werkt aan het begin van de week), enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!

Arbeidsvoorwaarden:

De geboden werktijdfactor is 0,5 FTE, 20 uur per week.

Je ontvangt een aanstelling voor bepaalde tijd (1-3-2021 t/m 31-7-2021). Na deze periode zijn er wellicht mogelijkheden binnen de Scholengroep of de PWA voor een nieuwe aanstelling.

Informatie? 

Voor informatie kun je altijd bellen met Sandra Hunnego (directeur)

Interesse?  

Motivatiebrief met CV graag mailen naar: directie@obspwa.nl

Sluitingsdatum: 4 december 2020.

Voor 1 januari 2021 is de procedure afgerond, gesprekken zijn in week 50.

Vragen? Neem gerust
contact op met Marjoleine van Leeuwen of Caroline Vos

Bellen Mailen