Onze school

’t Reigerbos in Zevenhuizen is een groeiende school met 480 leerlingen en is verdeeld over twee locaties. De missie van ’t Reigerbos is: Samen op weg- met elkaar en voor elkaar- in vertrouwen. Onze kernwaarden zijn: samenwerken & verbinden- veiligheid & respect- betrokkenheid & eigenaarschap- duidelijkheid & structuur. Het team bestaat uit 40 hardwerkende, leergierige en enthousiaste teamleden. Er wordt gezorgd voor een veilige (leer)omgeving waarin met en van elkaar wordt geleerd. We bieden de kinderen de ruimte om te groeien in hun ontwikkeling op zowel sociaal-emotioneel als cognitief gebied.

Wat zoeken wij?

Het bestuur van Scholengroep Holland is samen met MR, team, leerlingen en ouders op zoek naar een nieuwe directeur. Ben jij een inspirerende teamspeler die zichzelf, de collega’s en de school verder wil ontwikkelen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij samen met de drie teamleiders leidinggeven aan ‘t Reigerbos? Dan zoeken we jou!

De directeur die wij zoeken:

 • Beschikt over een onderwijsbevoegdheid, heeft een schoolleidersopleiding gevolgd en heeft leidinggevende ervaring in het basisonderwijs.
 • Beschikt over sterke sociale vaardigheden, kan verbinden, inspireren, motiveren en met humor relativeren.
 • Is uitstekend in communiceren, zowel naar het team als naar ouders, waardoor keuzes en beleid altijd voor alle partijen duidelijk zijn.
 • Is een daadkrachtige directeur die de lat hoog legt en zo het beste onderwijs nastreeft voor leerlingen.
 • Is in staat de aanwezige kennis binnen het team te benutten en geeft ruimte en vertrouwen aan het team, maar kan ook grenzen stellen.
 • Durft keuzes te maken en beslissingen te nemen.
 • Ziet erop toe dat gemaakte afspraken worden gewaarborgd.
 • Kan de nieuwe teamstructuur verder uitbouwen en bevorderen.
 • Kan op enthousiaste en ondernemende wijze de school profileren in de gemeente Zuidplas en kan de samenwerking met externen versterken.
 • Is empathisch, transparant, toegankelijk en staat open voor de mening van anderen.
 • Geeft waar nodig sturing aan verandering in samenwerking met het team.
 • Heeft een duidelijke visie op onderwijs, de uitdagingen waar het onderwijs voor staat en heeft kennis van onderwijsvernieuwing.

Wat bieden wij?

Er wordt een aanstelling voor onbepaalde tijd gegeven omdat wij vertrouwen op een gezamenlijke toekomst. Het betreft een functie voor 0,8-1 fte voor directeur, schaal DC conform CAO Primair Onderwijs. Inschaling is afhankelijk van ervaring. De nieuwe directeur zal nauw samenwerken met de schooldirecteuren van Scholengroep Holland en het bestuur. Een assessment kan tot de mogelijkheden behoren binnen de sollicitatieprocedure. De sollicitatieprocedure wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Een eerste gespreksronde is gepland op dinsdagmiddag 25 augustus 2020 en een tweede gespreksronde op vrijdagmiddag 28 augustus 2020, graag verzoeken we je om hier alvast rekening mee te houden in de agenda.

Informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je altijd bellen met Anke van Vuuren, Voorzitter College van Bestuur, bereikbaar op telefoonnummer 06-481 339 21.

Interesse? 

Als deze vacature je aanspreekt en jij je in dit profiel herkent, horen wij graag van je. Motivatiebrief met CV kan je voor 20 augustus 2020 mailen naar solliciteren@scholengroepholland.nl

Vragen? Neem gerust
contact op met Marjoleine van Leeuwen of Caroline Vos

Bellen Mailen